Adatvédelmi tájékoztató

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÉS ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

  1. A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK HATÁLYA

Jelen felhasználási feltételek a www.hepacare.hu címen elérhető honlap használatának szabályait határozza meg. Az alábbi szabályok nem vonatkoznak a www.hepacare.hu oldalon keresztül elért más oldalakra, függetlenül azok jellegétől, az általuk nyújtott szolgáltatástól, vagy az üzemeltető személyétől. A www.hepacare.hu honlapot a Májbetegekért Alapítvány, 1097 Budapest Albert Flórián út 5-7. adószám: 18227743-2-43, nyilvántartási szám: 01-01-6180, bejegyező határozat száma: PK 60492/1996 üzemelteti, továbbiakban “Szolgáltató”.

Azzal, hogy belép a www.hepacare.hu oldalra a honlap látogatásával és használatával Ön Felhasználónak minősül és elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveket:

  • A www.hepacare.hu honlap látogatása ingyenes és személyes adatok megadása nem szükséges hozzá.
  • Szolgáltató mindent megtesz, hogy a közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek, azonban a www.hepacare.hu honlapon elhelyezett tartalmak tájékoztatásra szolgálnak, a honlap üzemeltetője nem vállal felelősséget az információk pontosságáért, teljességéért.
  • A honlapon elhelyezett információk célja az egészségügyi ismeretek bővítése, amely nem helyettesíti az orvos vagy más egészségügyi szakember felkeresését.
  • Szolgáltató nem szavatolja, hogy a www.hepacare.hu honlapra történő belépés, a honlap letöltése, vagy a honlap használata mindenkor zavartalan, megszakításmentes és hibamentes lesz. Úgyszintén nem szavatolja, hogy bármely a www.hepacare.hu honlapon megjelenő, vagy a honlapon keresztül elérhető anyag mindenkor hiba-, vírus-, illetve bármilyen egyéb káros tartalomtól mentes lesz.
  • Automatikusan kisméretű, adatfile-ok kerülhetnek az Ön számítógépére (“cookie”). Az adatfile-ok a www.hepacare.hu honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfile-ok a Szolgáltatóhoz kerülnek. A www.hepacare.hu oldalra történő belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről statisztikai célú naplófile készül.
  1. TARTALOM ÉS SZERZŐI JOGOK

A www.hepacare.hu honlapon közzétett minden tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, Szolgáltató szellemi alkotását képezi. A www.hepacare.hu honlap látogatója az oldal tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából lementheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az így többszörözött rész további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára, átdolgozására.

  1. FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

Szolgáltató kizár minden felelősséget az elhelyezett információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működőképességéért vagy rendelkezésre állásáért. Ön elfogadja, hogy a www.hepacare.hu honlapot kizárólag a saját kockázatára használja, és elfogadja, hogy Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért és sérelmekért.

  1. ALAPELVEK

Szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz a panaszok megszüntetése és orvoslása érdekében. Egyebekben a hatályos jogszabályokban foglaltak érvényesek.

© Májbetegekért Alapítvány
Utolsó frissítés dátuma: 2017. július 28.